Första maj-jippot i ett nötskal

Här hittar du allt du behöver veta om Hem och skolas traditionella första maj-jipppo, som ordnats sedan 1968. Jippot lockar årligen kring 700 personer till skolcentret i Gesterby och är vår förenings viktigaste inkomstkälla. På bara några timmar får vi in drygt tio tusen euro, som vi under året kan använda för att stöda elever och studerande i Winellska skolan och Kyrkslätts gymnasium. Det är alltså värt all den möda vi lägger ner, och din insats är viktig!

Du kan hjälpa på många sätt:

• Bidra till den uppgift din klass har

• Kom på åtminstone en pysselkväll (se nedan)

• Hämta vinster till lotteri, mete och lyckohjul till pysselkvällen eller Sirpas koppi.

• Använd dina kontakter för att få donationer.

• Köp något från butikslistan och hämta till skolan, meddela Johanna Främling vad du hämtar..

Årets pysselkvällar:

I år ordnas som vanligt två pysselkvällar för förberedelser av första maj-jippot. De äger rum i Winellska skolans matsal enligt följande:

Pysselkväll 1 inför 1sta Maj Jippot; Torsdagen den 7.4 kl.18.00 Välkomna till skolans matsal för att ställa igång inför jippot.

Pysselkväll 2 inför 1sta Maj jippot; Onsdagen den 20.4 kl.18.00 Välkomna till skolans matsal för att ställa igång inför jippot.

1.5.2022 1sta Maj jippo

Här hittar du listan över vad som bör skaffas till jippot. Kolla gärna igenom listan och se vad du kan bidra med! Meddela Johanna Främling per telefon 0401588883 eller johanna.framling@gmail.com vad du kan köpa.

Här hittar du lista över vilka uppgifter som sköts av vilken klass. Kolla din klass uppgifter och se vad du kan bidra med!

Här hittar du timplaneringen för själva jippot (vilka familjer kan ställa upp vilka tider). Den fyller klassombudet i för klassens del.