Välkommen på Föräldrakväll

Tisdagen den 3.3.2020 kl.18.00 i Winellska skolans matsal

En föräldrakväll med Anna Henning som föreläser om om föräldraskap i en digital tid.

"Föräldraskap i en digital tid" är en workshop med föreläsning och diskussion om skärmar, smarttelefoner, sociala medier och ständig uppkoppling. Hur kan vi som föräldrar stöda våra barn och unga till största möjliga välmående i dagens digitala samhälle? Anna Henning är socialpsykolog och förälder och arbetar som universitetslektor vid Soc&kom, Helsingfors Universitet. Hon har satt sig in i hur forskare ser på vår tids digitala kommunikation och lyfter upp temat under föräldrakvällen.

Anmäl dig gärna via länken bit.ly/hos030320 senast den 25.2.

Då kan femmorna, som vill samla in pengar till lägerskola, veta ungefär hur mycket bakverk de ska reservera till försäljning.

Varmt välkomna!

Välkommen till hemsidan för Föreningen Hem och Skola i Kyrkslätt r.f. !

Föreningen Hem och skola i Kyrkslätt (HoS) har som målsättning att främja samarbetet mellan hemmen och eleverna samt att på olika sätt arbeta för att barnen skall tycka om att gå i skolan och trivas.

Vi strävar efter att ge alla elever någon form av uppmuntran och omväxling under skolåret.
Verksamheten bygger helt på frivilliga insatser.

Föreningen hör till Förbundet Hem och Skola i Finland rf.

Skriv siffran 2 med bokstäver: