Föreningen Hem och Skola i Kyrkslätt r.f.

Hej,

Hoppas alla haft en bra start på det nya året.

På initiativ av Hem och Skola i Bobäck, kommer HoS i Bobäck, Winellska, Karuby och Sjökulla att ordna en onlineföreläsning för föräldrarna.

Som föreläsare fungerar Christoph Treier och föreläsningen kommer att gå under rubriken "Hemligheten att lyckas i skolan". Föreläsningen kommer att äga rum 26.1.2021, klockan 18.30 via Zoom.

Länken till mötet och koderna skickas ut på wilma.

Betala din medlemsavgift!

Medlemsavgiften för läsåret 2020-2021 är 20 euro/familj. Betala avgiften som vanligt  till kontonummer: FI93 405520 5006 9436 (Mottagare: Föreningen Hem och skola i Kyrkslätt). I meddelandefältet ber vi er skriva namnen på dem som blir medlemmar (vuxna), hemort (om annan än Kyrkslätt) och vilken klass barnet/n går i.

Medlemsavgiften är en viktig del av vår ekonomi. Med de pengar vi får in understöder vi bland annat rast- och eftisleksaker, böcker till skolbiblioteket, lägerskolor, utflykter och teaterföreställningar i skolan.

Välkommen till hemsidan för Föreningen Hem och Skola i Kyrkslätt r.f. !

Föreningen Hem och skola i Kyrkslätt (HoS) har som målsättning att främja samarbetet mellan hemmen och eleverna samt att på olika sätt arbeta för att barnen skall tycka om att gå i skolan och trivas.

Vi strävar efter att ge alla elever någon form av uppmuntran och omväxling under skolåret.
Verksamheten bygger helt på frivilliga insatser.

Föreningen hör till Förbundet Hem och Skola i Finland rf.

Skriv siffran 8 med bokstäver: